​​BEDEMAND MED MANGE ÅRS ERFARING

Jammerbugt Bedemand er en professionel og erfaren bedemandsforretning, der sætter en ære i at håndtere hver enkelt opgave med den største respekt og værdighed. Vi tilbyder begravelseshjælp og bisættelser i Brovst, Jammerbugt, Vendsyssel og mange andre steder.

Alt foregår efter dine ønsker

​I dagene efter et dødsfald, skal man som pårørende midt i sorgen, tage stilling til en masse spørgsmål omkring begravelsen. Uanset om du netop har mistet en slægtning eller nær ven, eller om du forbereder fremtiden, er det vigtigt at få en saglig og professionel vejledning og betjening fra en bedemand. Som bedemænd har vi mange års erfaring i at løse de alle de praktiske opgaver vedrørende en begravelse, ned til mindste detalje.


​Vi står til rådighed med hjælp og rådgivning i alle spørgsmål vedrørende begravelse, mindehøjtidelighed, kontakt til myndigheder og alle andre opgaver, der melder sig ved et dødsfald. Vi kan med andre ord håndtere stort set alle praktiske opgaver ved en begravelse. Hos Jammerbugt Bedemand finder du således også et stort udvalg af kister og urner. Vi er behjælpelige med bestilling af blomster, gravsten og navnetilføjelse på gravsten - alt efter jeres ønsker.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Hvad koster en bedemand?

​Prisen på en begravelse kan variere meget, afhængig af dine behov, ønsker og valg. Hos Jammerbugt Bedemand V/ Kirsten Steffensen har vi transparente priser, så du hele tiden har fuldt økonomisk overblik.
​Nøjagtigt prisoverslag kan gives på følgende ydelser:

  • ​​Kiste
  • Urne
  • Ligtøj
  • Kørsel med rustvogn
  • ​​Honorar
  • Kisteilægning
  • Evt. navnetilføjelse på sten
  • Blomster
  • Døds- og takkeannoncer

​Du kan se vores priser her.

Kontakt os, hvis du har brug for en bedemand

Vi har altid tid til at tale med dig. Derfor kan du trygt komme til os - også selv om du blot ønsker uforpligtende vejledning. Vi kører rundt til det meste af Nordjylland, og samtalen kan finde sted hjemme hos dig – også aften og weekend.

Læs mere om vores service her på siden eller kontakt os for en personlig samtale. ​Du er velkommen til ringe til os på telefon 98 20 44 44, eller sende os en e-mail til kirsten@jammerbugt-bedemand.dk hvis du har yderligere spørgsmål.

Skal vi ringe dig op?​

Står du akut og mangler en bedemand eller vil høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt