MEDARBEJDERE

Allan Steffensen

Jeg er født og opvokset i Attrup, ved Brovst og overtog i 1986 mit barndomshjem, hvor jeg indtil 2007 drev landbrug. Herefter arbejdede jeg 10 år som Servicetekniker på Brovst Skole, mens jeg sideløbende har hjulpet Kirsten med forretningen, når der har været behov for det.


December 2016 blev jeg bedemand på fuld tid. Jobbet tiltaler mig på den måde, at der er vigtigt at være med til at gøre den sidste rejse til en “god rejse.”


Alle skal vi dø – og kan jo derfor ligeså godt tage stilling til hvad der skal ske, når dagen kommer. Derfor kan jeg godt lide at komme ud til konfirmander, minikonfirmander og andre interesserede og fortælle om jobbet.


Jeg håber at kunne gøre en forskel i mit job.

Dorthe

- Jeg har altid arbejdet med mennesker.

Først på plejehjem og de seneste 33 år som ambulance behandler hos Falck. Ligeledes er jeg kirkesanger ved Øsløs kirke.

Jeg har været tilknyttet Jammerbugt Bedemand siden 2016, hvor jeg også tog uddannelsen som bedemand. Jobbet er i tråd med mit primære job, hvor det handler om at skabe overblik og tryghed hos mennesker når de er allermest sårbare. Mine primære værdier er at møde alle med respekt, og være behjælpelig med at gøre afskeden mindeværdig og i afdødes ånd….

Jeg er gift og bor i Vesløs, hvor jeg også er født og opvokset.

Marianne

Jeg hedder Marianne, bor i hus i Pandrup med min familie, som består at mand og vores 2 børn.

Gennem mine mange år som lægesekretær har det været dagligdag at tale med mennesker og deres pårørende. Det samme gælder for en del år ansat i hjemmeplejen i Jammerbugt kommune. Jeg har siden jeg var ganske ung, haft et ønske om at arbejde som bedemand, og nu er dette ønske endelige gået i opfyldelse. Det at være med til at gøre en forskel, gør mig glad.

Efter jeg i løbet af fire år mistede begge mine forældre, kom det til mig igen, nu skulle det være. Jeg har således arbejdet som bedemand i Ålborg i et års tid, mener nu kommet hjem til egen kommune. Kirsten og Allan synes, at når man bor i Jammerbugt, skal man også arbejde der.

Og det har jeg aldrig fortrudt 1 eneste sekund.

Skal vi ringe dig op?​

Står du akut og mangler en bedemand eller vil høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erik Banners Vej 55, 9460 Brovst​   |   Tlf.: 98 20 44 44   |   E-mail: Kirsten: kirsten@jammerbugt-bedemand.dk, Allan: allan@jammerbugt-bedemand.dk, Dorthe: dorthe@jammerbugt-bedemand.dk​, Marianne: marianne@jammerbugt-bedemand.dk