Bedemand i Pandrup og Aabybro

Jammerbugt Bedemand er behjælpelig med begravelse og bisættelse i hele Vendsyssel, heriblandt også i Pandrup og Aabybro. Det kan være en utrolig svær og kaotisk tid, når en sidste afsked skal planlægges og afholdes - her står Jammerbugt Bedemand klar til at afhjælpe jer med alle de praktiske opgaver, i stor respekt for netop jeres eller afdødes ønsker.

En god oplevelse hos os

Når afdøde skal mindes og sendes herfra, ønsker vi at gøre planlægningen så overskuelig for jer som muligt. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov når vi præsenterer de forskellige muligheder, der er i forbindelse med et værdigt sidste farvel. Vores forretning er yderst erfaren på flere områder, hvorfor I vil opleve en stabil planlægning, men samtidig også en professionel håndtering af den sorg, der kan forbindes med et dødsfald. Vores ønske er, at I føler jer set og hørt i forhold til jeres, og afdødes, behov til den sidste afsked.

Personlige samtaler i trygge rammer

Det er både muligt at afholde personlige samtaler hos os, i vores bedemandsforretning, men vi kører også meget gerne ud til områderne omkring Pandrup og Aabybro, såfremt I ønsker det. vi er behjælpelige med at hjælpe med alt i forbindelse med planlægning af begravelser og bisættelser, hvilket vi gør på overskuelig og naturlig måde til samtalerne.

Vi holder overblikket, I træffer de endelige beslutninger - sammen skaber vi en flot og værdig afsked af jeres familiemedlem eller ven. Vi sætter en stor ære i, at kunne hjælpe de, der har brug for det - derfor håber vi på, at kunne gøre en forskel.

Kontakt os

Hvis du mangler en bedemand i Pandrup eller Aabybro, kan du kontakte vores bedemandsforretning på telefonnummer

98 20 44 44, samt på nedenstående e-mails - også hvis I blot ønsker uforpligtende vejledning.

Kirsten Skriver Steffensen: kirsten@jammerbugt-bedemand.dk

Allan Steffensen: allan@jammerbugt-bedemand.dk

Skal vi ringe dig op?​

Står du akut og mangler en bedemand eller vil høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt