Urner og kister lavet af naturmateriale

Hos Jammerbugt Bedemand tilbydes salg af en række flotte urner og kister, som bruges i forbindelse med begravelse. Vores udvalg dækker mange forskellige behov, så du kan med fordel gå på opdagelse efter det, du søger. Vi servicerer primært kunder fra Brovst, Jammerbugt og Vendsyssel. Alle vores urner og kister er lavet af naturmateriale og er således nedbrydelige med den holdbarhed, som de bør have. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige urne eller kiste til din kæres begravelse.

Vi har et fint udvalg af urner og kister

​Vi har urner til salg. Her på siden kan du finde ni forskellige farver og kan også fås med motiv på alt efter dine ønsker. Urnerne bruges ved kremering og er både store og små i størrelserne. Vi kan også skaffe special-urner såsom sø-urne eller urne til urnemur. Vores priser på kister og urner varierer, afhængig af hvilken type du vælger. Dog får du altid en konkurrencedygtig pris her hos os. Vores udvalg af kister til begravelse eller urner i hjemmet eller til kirkegården dækker bredt, så du kan med fordel kigge nærmere her på siden.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger. Vi kan kontaktes på telefon 98 20 44 44 eller på mail kirsten@jammerbugt-bedemand.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skal vi ringe dig op?​

Står du akut og mangler en bedemand eller vil høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt