Min sidste vilje – få den helt ønskede afsked

Har du gjort dig nogle tanker om, hvordan du ønsker, din afsked med denne jord skal være? Hvis ikke, så er dokumentet Min sidste vilje en oplagt mulighed. Hos Jammerbugt Bedemand anbefaler vi, at du udfylder pjecen allerede i dag. Vi står til rådighed hos beboere i og omkring Brovst, Jammerbugt og Vendsyssel.

Min sidste vilje hjælper dig med at tage stilling til, hvordan du ønsker, din egen begravelse eller bisættelse skal foregå. Det fungerer som en form for vejledning til dine pårørende, som skal arrangere din begravelse eller bisættelse. Du kan få det enten som en folder, en bog eller en gratis PDF fra ældresagen, som du kan udfylde og gemme online.

Udfyld og gem Min sidste vilje online

Med den sidste vilje viser du hensyn til dine efterladte og sikrer, at de ikke er i tvivl om dine ønsker i forhold til din begravelse. Derfor kan det være en god idé at få udfyldt vores blanket med det samme. Vi hjælper dig gerne med registrering af Min sidste vilje.

Du bør være opmærksom på, at det typisk ikke er nok, hvis du tilføjer dine ønsker til din begravelse i dit testamente. Testamentet bliver nemlig ofte først åbnet, efter begravelsen har fundet sted. Derfor er det vigtigt, at Min sidste vilje-skemaet er tilgængeligt et sted, hvor dine pårørende kan finde det inden begravelsen. Det er oplagt at gemme en online formular i stedet for et print.

Hent PDF-filen her.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 98 20 44 44 eller på mail kirsten@jammerbugt-bedemand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Skal vi ringe dig op?​

Står du akut og mangler en bedemand eller vil høre mere om vores serviceses? Så udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer til dig hurtigst muligt. ​​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt