BEGRAVELSESFORRETNING med fokus på omsorg, etik og god service

Jammerbugt Bedemand er en erfaren og professionel begravelsesforretning, der tilbyder hjælp til efterladte i Brovst, Jammerbugt, Vendsyssel og mange andre steder i området.


I vores begravelsesforretning sætter vi en ære i at være med til at gøre afskeden til en smuk og værdig oplevelse, og vi håndterer hver opgave med den største respekt. Vi har i mange år arbejdet inden for branchen og har således erfaringen til at håndtere alle de forskellige opgaver, der melder sig ved et dødsfald.


​I vores begravelsesforretning kan du få hjælp og rådgivning i forbindelse med alle de praktiske opgaver, der melder sig ved et dødsfald: Begravelse/bisættelse, kontakt til myndigheder, mindehøjtidelighed, blomster og meget mere.

​Vi kan håndtere stort set alle praktiske opgaver. I vores begravelsesforretning finder du desuden et stort udvalg af kister og urner i alle prisklasser.

​​

En begravelsesforretning med et klart værdisæt

Omsorg, etik og god service er nøgleord i Jammerbugt Bedemands arbejde. i vores begravelsesforretning vil vi gerne hjælpe de efterladte med at bearbejde og håndtere sorgen – give dem nogle redskaber, så de kan komme godt videre i deres liv.

​Den tillid de efterladte viser os, bestræber vi os på at gengælde ved at udvise omsorg og empati i vores arbejde.
​​

​Derfor laver vi et prisoverslag efter vores første personlige samtale, således du kan se hvad der er aftalt. Der kommer ingen ekstra tillæg.​​

​​Kontakt vores begravelsesforretning

Kontakt os for en personlig samtale. ​Du er meget velkommen til ringe til os på telefon 98 20 44 44 - også aften og weekend - eller sende os en e-mail til kirsten@jammerbugt-bedemand.dk, hvis du har spørgsmål.

Kirsten Skriver Steffensen

Alvorligt syge og døende har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Helt fra studietiden har jeg følt, at det var her, jeg kunne hjælpe.

​Gennem årerne som social- og sundhedsassistent på et plejehjem, har jeg haft kontakt til flere bedemænd og fulgt deres arbejde. Det bekræftede mig i, at det også var dette område, jeg skulle arbejde med.

  • ​Jeg er født og opvokset på Himmerland. Her boede jeg indtil først i 80’erne, hvor jeg traf min mand og flyttede til Han Herred, Attrup, hvor vi stadig bor.
  • Jeg blev, i 1986, uddannet Plejehjemsassistent og senere Social- og Sundhedsassistent og har arbejdet som sådan i 21 år.

  • De tyve år på Møllegården og i hjemmeplejen i den tidligere Brovst Kommune.
  • I 2007 tog jeg så springet og fik job som bedemand i Ålborg. Her var jeg i et lille år, hvorefter jeg blev ansat i Fjerritslev Begravelsesforretning ved Tove Olesen.
  • I 2008 blev Fjerritslev Begravelsesforretning til Jammerbugt Bedemand ,idet Tove købte Flemming Johansens forretning i Pandrup og Brovst.
  • Siden blev Jammerbugt Bedemand til et I/S med Tove og jeg som ejere, og januar 2015 blev forretningen min med Tove som ansat. 1.januar 2017 gik Tove på pension og min mand Allan blev ansat i stedet.

Kontakt Kirsten​​

Kontakt os gerne hvis I har spørgsmål til det praktiske

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt